Agenda

Toffler Festival 2017

Toffler Festival 2017
Info:
Datum: zaterdag 20 mei 2017
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen:
Aanvang: 12:00
Einde: 23:00
Voorverkoop: € 41,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:

De line-up voor TOFFLER FESTIVAL 2017 is bekend! Internationale artiesten als Joseph Capriati, Pan-Pot en Jamie Jones bestrijken dit jaar het affiche, maar ook vertrouwde gezichten als Benny Rodrigues en Michel de Hey zijn er weer bij. De derde editie van Toffler festival zal plaatsvinden in het inmiddels vertrouwde Roel Langerakpark in Rotterdam. 

Net zoals de afgelopen twee succesvolle edities zullen  artiesten uit zowel binnen- als buitenland verspreid over verschillende area’s in het Roel Langerakpark te aanschouwen zijn. Dit jaar met een aantal nieuwkomers zoals Joseph Capriati, Nicole Moudaber, Ben Sims, Jamie Jones, Pan-Pot,, Alan Fitzpatrick, Ten Walls, Dave Clarke, Patrick Topping, Paula Temple. Daarnaast vullen ook artiesten uit Rotterdam en omstreken als Benny Rodrigues, Wouter S, ROD, Joey Daniel, Sandeep en Point Perspective de line-up aan.

 

Joseph Capriati // Pan-Pot // Jamie Jones // Nicole Moudaber

Alan Fitzpatrick // Ben Sims // Ten Walls // Dave Clarke // Eats Everything

Patrick Topping // Paula Temple // ROD // De Sluwe Vos // Benny Rodrigues

Michel de Hey // Joey Daniel // Wouter S // Sandeep // Point Perspective

 

Inmiddels zijn de Early Bird presale uitverkocht en er zijn nu Regular Tickets verkrijgbaar voor €41,50 via www.tofflerfestival.nl.

Houd de Facebookpagina, de website en je mail in de gaten voor alle overige informatie. Sta je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Schrijf je dan nu in via www.tofflerfestival.nl

 

– ‘Great Growling Engine Of Change – Technology’ (Alvin Toffler) –


Advertentie
Party Tips
  • zondag 19 augustus
    Sonus Festival
    Zrce Beach (Pag Island), Pag Island