Nieuws
Underworld komt met mixalbum

Underworld komt met mixalbum

21 oktober 2009 - Eind november komt Underworld met een mixalbum, getiteld Athens. Verwacht hierop geen house of techno, maar vooral jazz, fusion, pop en experimentele dance. Eind november komt Underworld met een mixalbum, getiteld Athens. Verwacht hierop geen house of techno, maar vooral jazz, fusion, pop en experimentele dance.


Tweede editie Turn up the Bass

Tweede editie Turn up the Bass

21 oktober 2009 - Vorig jaar beleefde Nederland de terugkeer van het legendarische Turn up the Bass. Nadat het feest ook furore maakte op Mystery Land wordt eind november in de Amsterdamse Heineken Music Hall de tweede editie georganiseerd.

Turn up the Bass, bekend van de fameuze cd-serie in de jaren 90, neemt je mee terug in de tijd, naar de sound en het gevoel van toen. Inmiddels zijn de klappers uit die jaren de ultieme classics van vandaag. Door zich op de vrolijke en veelal vocale muziek uit de beginjaren van de house te richten belooft het Turn up the Bass team er een sfeervolle en onvergetelijke avond van te maken.

Zaterdag 21 november is het zover: de tweede editie van Turn up the Bass. De line-up bestaat wederom uit een aantal opvallende namen uit de rijke dance-historie. Te weten:
Robin S (live)
Rozalla (live)
Human Resource (live)
Ronald Molendijk
Super Sampler Sound System feat. Bart Thimbles (live)
T99 (live)
Tony Scott (live)
Lucien Foort (aka Quadrophonia)
Miss Djax
Remy
Marcello
Lady Aida
Dj Cowboy

Turn up the Bass vindt plaats in de Heineken Music Hall. Kaarten kosten 41 euro en zijn verkrijgbaar bij ticketonline en alle Free Record Shops.
Vorig jaar beleefde Nederland de terugkeer van het legendarische Turn up the Bass. Nadat het feest ook furore maakte op Mystery Land wordt eind november in de Amsterdamse Heineken Music Hall de tweede editie georganiseerd. Turn up the Bass, bekend van...


Welkom op Dance.nl!

Welkom op Dance.nl!

21 oktober 2009 - Eindelijk is het zover, Dance.nl is online! Momenteel zijn we druk bezig, zoals je ziet hebben we vele interviews, nieuwsverhalen, recensies en artikelen over evenementen. Alles met een brede blik; van house tot hardcore, van techno tot trance, van electro tot pop –alle dancestijlen komen aan bod.

Zo is Dance.nl een plek voor de muziekliefhebber, maar ook voor de fanatieke partyganger. Check dagelijks voor nieuwe winacties, waarbij cd's, gadgets en toegang tot de beste feesten te winnen zijn. Houd hiervoor onze frontpage in de gaten, zodra je je (gratis) hebt aangemeld, maak je kans op de grootste prijzen!

Aanmelden betekent trouwens ook dat je een belangrijk onderdeel wordt van Dance.nl. Je kunt reageren op artikelen, een weblog bijhouden, maar ook zelf informatie uploaden via onze wiki-pagina's. Let op, het wiki-deel van Dance.nl is nog in aanbouw, momenteel zijn we vooral bezig een zo informatief mogelijke dance site neer te zetten. We verwelkomen je graag op onze kersverse dance-site!
Zoals je wellicht hebt gezien, zijn onze artikelen afkomstig uit APE Magazine. Vanaf nu komen hier dagelijks nieuwe verhalen bij, aangevuld met oude APE-artikelen. Zo krijg je op Dance.nl actuele nieuwtjes uit de dancescene, plus een rijk archief aan interviews, artikelen, rubrieken en columns.

Deze site wordt gemaakt voor én door jullie, vandaar een oproep om ons daarbij te ondersteunen. Misschien wil je helpen met de agenda, coole video's uploaden of de redactie bijstaan, alle support is welkom! Meld je hiervoor via [email]help@dance.nl[/email].

Tot zover. Wij wensen je veel plezier op Dance.nl en zullen de site vanaf nu steeds mooier maken -wat dat betreft is Dance.nl nog steeds een 'work in progress'. Voor vragen, klachten of complimenten: [email]info@dance.nl[/email].

Tot snel!
Eindelijk is het zover, Dance.nl is online! Momenteel zijn we druk bezig, zoals je ziet hebben we vele interviews, nieuwsverhalen, recensies en artikelen over evenementen. Alles met een brede blik; van house tot hardcore, van techno tot trance, van electro...


ADE barst los

ADE barst los

21 oktober 2009 - Van woensdag tot en met zaterdagavond gaat het los in onze hoofdstad. Het Amsterdam Dance Event is deze dagen namelijk dé verzamelplek voor de internationale dance-industrie. Zo worden er veel zaken gedaan tussen artiesten, boekingskantoren, party-organisaties, media en software-producenten, maar is het ook elke avond feest. In totaal kun je zo'n 700 dj's en artiesten voorbij horen komen.

En dat varieert. Verspreid over ongeveer elke club in Amsterdam zijn de grootste namen van de partij. We noemen Armin van Buuren, Ferry Corsten, Groove Armada, Faithless, Sven Väth, Richie Hawtin, Junkie XL, Dave Clarke, Deadmau5, Sander Kleinenberg, Simian Mobile Disco, Vitalic, Boys Noize, John Digweed, Carl Craig, Radio Slave en vele, véle anderen. Kijk voor de precieze data in onze agenda, al waarschuwen we je dat het druk zal zijn deze dagen. Een hoop ADE-gangers zullen vroeg voor de deur staan, de clubs zullen daarom snel vol zijn.

Op Dance.nl staan trouwens een paar interessante interviews met tijdens het ADE optredende artiesten. Zo komen Groove Armada, Joris Voorn, John Digweed, Boys Noize, Spencer Parker, Solomun, Menno de Jong, Extrawelt, Gene Farris, Samuel L Session en Busy P aan het woord -check hiervoor onze Rubrieken-pagina!

Amsterdam Dance Event: woensdag 21 t/m zaterdag 24 oktober, aangevuld met een paar leuke afterparty's op zondag(avond). Meer info op www.amsterdam-dance-event.nl.
Van woensdag tot en met zaterdagavond gaat het los in onze hoofdstad. Het Amsterdam Dance Event is deze dagen namelijk dé verzamelplek voor de internationale dance-industrie. Zo worden er veel zaken gedaan tussen artiesten, boekingskantoren, party-organisaties, media en software-producenten,...


Female stars gezocht voor Electronic Family Festival – Be a part of The Female Family

Female stars gezocht voor Electronic Family Festival – Be a part of The Female Family

1 januari 1970 - Tijdens Electronic Family kan een droom werkelijkheid worden voor onze vrouwelijke bezoekers met gezonde podiumambitie. Het team achter Electronic Family is namelijk op zoek naar dames die mee willen doen met een sensationele live-act op de mainstage, onder artistieke leiding van de met een Grammy genomineerde nachtegaal Nadia Ali. Tijdens Electronic Family kan een droom werkelijkheid worden voor onze vrouwelijke bezoekers met gezonde podiumambitie. Het team achter Electronic Family is namelijk op zoek naar dames die mee willen doen met een sensationele live-act op de mainstage, onder artistieke leiding...


Inter Lab Sessions presenteert: Pinksterdans

Inter Lab Sessions presenteert: Pinksterdans

1 januari 1970 - Sfeervole taferelen bij het altijd gezellige Pinksterdans
Traditiegetrouw vindt op 1e Pinksterdag, zondag 12 juni, het jaarlijkse Pinksterdans plaats bij Elements Beach te 's-Gravenzande. Bij het best bewaarde geheim van de Nederlandse kust, onder de rook van Den Haag en Rotterdam is Pinksterdans sinds 4 jaar een zeer succesvol terugkerend repertoire op de agenda van deze heerlijk Oosters uitstralende beachclub. Pinksterdans, ooit in het leven geroepen door Firma Gezellig, wordt door het meer internationaal gerichte platform van InterLab Music gewoon doorgezet. De organisatie is er dit jaar weer ruimschoots in geslaagd om een herkenbare mix van regionaal en internationaal technotalent te programmeren.
Sfeervole taferelen bij het altijd gezellige Pinksterdans Traditiegetrouw vindt op 1e Pinksterdag, zondag 12 juni, het jaarlijkse Pinksterdans plaats bij Elements Beach te 's-Gravenzande. Bij het best bewaarde geheim van de Nederlandse kust, onder de rook van Den Haag en...


TWSTd DJ Contest - De Grote Finale 2010-2011

TWSTd DJ Contest - De Grote Finale 2010-2011

1 januari 1970 - Vrijdag 8 april organiseert TWSTd voor de zevende keer op rij de Grote Finale van de TWSTd DJ Contest. Vier finalisten strijden in de grote zaal van de Melkweg om de titel ‘meest veelbelovende dj van Nederland’. Dit jaar is het aan Daan Donk, Levi Verspeek, Milo Moraes en Jerry T. om uit te maken wie zich winnaar mag noemen van de TWSTd DJ Contest 2010-2011. Vrijdag 8 april organiseert TWSTd voor de zevende keer op rij de Grote Finale van de TWSTd DJ Contest. Vier finalisten strijden in de grote zaal van de Melkweg om de titel ‘meest veelbelovende dj van Nederland’. Dit jaar is...


Derde editie boss “yo! Mtv” video special

Derde editie boss “yo! Mtv” video special

1 januari 1970 - De derde editie van BOSS dit jaar staat geheel in het teken van de visual music. Wij nemen jou mee terug naar de tijd dat er progamma’s als YO! MTV RAPS, Sylvana’s Soul, The Pitch, MTV Soul en The Lick op de buis te zien waren. De derde editie van BOSS dit jaar staat geheel in het teken van de visual music. Wij nemen jou mee terug naar de tijd dat er progamma’s als YO! MTV RAPS, Sylvana’s Soul, The Pitch, MTV Soul en The Lick...


TWSTd start masterclasses voor beginnende producers

TWSTd start masterclasses voor beginnende producers

1 januari 1970 - In het verlengde van het succes van de DJ-contest vindt TWSTd dat de tijd is gekomen om, naast de DJ-competitie, ook ruimte te bieden aan educatie op het gebied van muziekproductie. In het verlengde van het succes van de DJ-contest vindt TWSTd dat de tijd is gekomen om, naast de DJ-competitie, ook ruimte te bieden aan educatie op het gebied van muziekproductie.


Abercrombie & Fitch sluit 110 winkels

Abercrombie & Fitch sluit 110 winkels

1 januari 1970 - Ondanks de geboekte winst in het tweede kwartaal, zijn de aandelen van het Amerikaanse Abercrombie & Fitch 6,9% gedaald. Daarom is besloten om maar liefst 110 winkels te sluiten gedurende de komende 18 maanden. Ondanks de geboekte winst in het tweede kwartaal, zijn de aandelen van het Amerikaanse Abercrombie & Fitch 6,9% gedaald. Daarom is besloten om maar liefst 110 winkels te sluiten gedurende de komende 18 maanden.


pagina [ 231 van 232 ]

Advertentie
Party Tips
  • zondag 19 augustus
    Sonus Festival
    Zrce Beach (Pag Island), Pag Island