Nieuws
EELKE KLEIJN JUMP-STARTS  DAYS like NIGHTS LABEL WITH NEW SINGLE ‘HOME’

EELKE KLEIJN JUMP-STARTS DAYS like NIGHTS LABEL WITH NEW SINGLE ‘HOME’

10 februari 2017 - Touted as one of the most consistent acts in electronic music for the past decade, Eelke Kleijn is showing no signs of slowing down. Today, the Dutch DJ and producer launched his own DAYS like NIGHTS label together with Amsterdam-based record company Armada Music, with ‘Home’ as the label’s first release. Touted as one of the most consistent acts in electronic music for the past decade, Eelke Kleijn is showing no signs of slowing down. Today, the Dutch DJ and producer launched his own DAYS like NIGHTS label together with Amsterdam-based...


Drift Festival, platform voor avontuurlijke elektronische muziek

Drift Festival, platform voor avontuurlijke elektronische muziek

8 februari 2017 - Op zaterdag 10 juni bruist Nijmegen weer optimaal, tijdens de zevende editie van Drift Festival. De hele dag en avond kun je dansen en nieuwe muziek ontdekken op zeven podia met de meest avontuurlijke techno, house, disco, italo en electronica van het moment. Op zaterdag 10 juni bruist Nijmegen weer optimaal, tijdens de zevende editie van Drift Festival. De hele dag en avond kun je dansen en nieuwe muziek ontdekken op zeven podia met de meest avontuurlijke techno, house, disco, italo en electronica...


Loveland presenteert line-up voor Loveland Festival

Loveland presenteert line-up voor Loveland Festival

2 februari 2017 - Loveland heeft ondertussen een stevige traditie opgebouwd als het gaat om het organiseren van feesten van hoge kwaliteit, met het Loveland Festival als vlaggenschip. En ook dit jaar liegt de line-up van de twaalfde editie van Loveland Festival er weer niet om. Loveland heeft ondertussen een stevige traditie opgebouwd als het gaat om het organiseren van feesten van hoge kwaliteit, met het Loveland Festival als vlaggenschip. En ook dit jaar liegt de line-up van de twaalfde editie van Loveland Festival er weer...


Cartel en Westerunie vieren Koningsdag met 19-uursfeest

Cartel en Westerunie vieren Koningsdag met 19-uursfeest

17 januari 2017 - Dance-organisatie Cartel en de Westerunie organiseren voor het tweede achtereenvolgende jaar het langstdurende Koningsdagfeest van Amsterdam met een onafgebroken dag- en nachtprogramma dat zowel binnen als buiten plaatsvindt. Het programma bestaat uit lokaal talent en gevestigde namen als Hunee, Marcel Fengler, Mr G, Prosumer en Mike Servito. De kaartverkoop begint op donderdag 9 februari. Dance-organisatie Cartel en de Westerunie organiseren voor het tweede achtereenvolgende jaar het langstdurende Koningsdagfeest van Amsterdam met een onafgebroken dag- en nachtprogramma dat zowel binnen als buiten plaatsvindt. Het programma bestaat uit lokaal talent en gevestigde namen als Hunee, Marcel...


Londense Percolate naar Chicago Social Club met Mall Grab en Damiano von Erckert

Londense Percolate naar Chicago Social Club met Mall Grab en Damiano von Erckert

17 januari 2017 - Na een succesvolle samenwerking tijdens Amsterdam Dance Event met AVA festival staat Percolate weer in de hoofdstad met niemand minder dan Mall Grab en Damiano von Erckert. Op vrijdag 10 maart strijkt de befaamde feestorganisatie met events in Londen, Manchester, Bristol en Liverpool neer in de Chicago Social Club in Amsterdam. Na een succesvolle samenwerking tijdens Amsterdam Dance Event met AVA festival staat Percolate weer in de hoofdstad met niemand minder dan Mall Grab en Damiano von Erckert. Op vrijdag 10 maart strijkt de befaamde feestorganisatie met events in Londen, Manchester,...


The Ark – Het grootste cruiseship festival ter wereld debuteert op de Middellandse Zee

The Ark – Het grootste cruiseship festival ter wereld debuteert op de Middellandse Zee

21 december 2016 - Op 31 augustus 2017 vaart het grootste partyship ter wereld vanuit Barcelona voor een vierdaagse mini-vakantie naar Ibiza, Marseille en terug naar Barcelona. Party organisaties Ministry of Sound, elrow en FACT varen mee, net als de Nederlandse Girls Love DJ’s, Deep House Amsterdam en BABOAM. De volledige line up wordt later bekend gemaakt. Op 31 augustus 2017 vaart het grootste partyship ter wereld vanuit Barcelona voor een vierdaagse mini-vakantie naar Ibiza, Marseille en terug naar Barcelona. Party organisaties Ministry of Sound, elrow en FACT varen mee, net als de Nederlandse Girls Love DJ’s,...


Grotesque Indoor Festival 250: Niloo Lounge haalt Ibiza sensatie Luis del Villar naar Nederland

Grotesque Indoor Festival 250: Niloo Lounge haalt Ibiza sensatie Luis del Villar naar Nederland

5 december 2016 - Op zaterdag 10 december strijkt het Grotesque Indoor Festival neer in de Rotterdamse Maassilo en biedt haar bezoekers naast 3 verschillende areas in trance, house en techno ook nog een speciale Niloo Lounge. Op zaterdag 10 december strijkt het Grotesque Indoor Festival neer in de Rotterdamse Maassilo en biedt haar bezoekers naast 3 verschillende areas in trance, house en techno ook nog een speciale Niloo Lounge.


RED & CECE - DO YOU REMEMBER HAPPINESS?

RED & CECE - DO YOU REMEMBER HAPPINESS?

30 november 2016 - 7 Stars Music introduces “Do You Remember Happiness?” - a contemporary pop/dance track, combining electronic music beats, synth pop and chill out grooves. This song marks the debut release of RED & CECE, an electronic pop duo originating from Argentina and Italy. 7 Stars Music introduces “Do You Remember Happiness?” - a contemporary pop/dance track, combining electronic music beats, synth pop and chill out grooves. This song marks the debut release of RED & CECE, an electronic pop duo originating from Argentina...


THE ALEXSANDER HITS SUBJEKT RECORDINGS WITH ‘UMBRA’

THE ALEXSANDER HITS SUBJEKT RECORDINGS WITH ‘UMBRA’

28 november 2016 - Poised to make his mark by way of his exceedingly remarkable compositions, The Alexsander is making every second count. His new single ‘Umbra’ shows just that as it hits Subjekt Recordings. Poised to make his mark by way of his exceedingly remarkable compositions, The Alexsander is making every second count. His new single ‘Umbra’ shows just that as it hits Subjekt Recordings.


Nu verkrijgbaar: Berghain ze Game

Nu verkrijgbaar: Berghain ze Game

22 november 2016 - Kun je maar niet genoeg krijgen van de hele mythevorming rondom de Berghain en het strenge deurbeleid waar de club zo bekend om staat? Dan moet je zeker 'Berghain ze Game' spelen. Twee Zweden hebben een kaartspel ontwikkeld rondom de alombekende frustratie bij de deur van de wereldberoemde club. Kun je maar niet genoeg krijgen van de hele mythevorming rondom de Berghain en het strenge deurbeleid waar de club zo bekend om staat? Dan moet je zeker 'Berghain ze Game' spelen. Twee Zweden hebben een kaartspel ontwikkeld rondom de...


pagina [ 3 van 232 ]

Advertentie
Party Tips
  • zaterdag 30 september
    Retro Acid x I Love Acid
    Kunstencentrum Vooruit, Gent