Reviews
Basement Jaxx - Scars

Basement Jaxx - Scars

1 oktober 2009 -
Label: XL Recordings
Cat nr: XLCD453
Stijl: eclectisch / funk / house / pop
Release: oktober 2009
Oordeel: 3/5


Applescal - A Slave's Commitment

Applescal - A Slave's Commitment

1 september 2009 -
Label: Traum Schallplatten
Cat nr: TRAUM CD21
Stijl: techno / ambient
Release: september 2009
Oordeel: 3/5


VA - Perfecto Vegas, mixed by Paul Oakenfold

VA - Perfecto Vegas, mixed by Paul Oakenfold

1 augustus 2009 -
Label: Thrive Records
Cat nr: 90820-2
Stijl: progressive / trance
Release: 7 juli 2009
Oordeel: 3/5


Laurent Garnier - Tales Of A Kleptomaniac

Laurent Garnier - Tales Of A Kleptomaniac

1 mei 2009 -
Label: Pias
Cat nr: PIASR160CDX
Stijl: techno / house / drum 'n bass / ambient
Release: 11 mei 2009
Oordeel: 4/5


Five on it: terug naar de gouden dagen van hiphop en R’n’B

Five on it: terug naar de gouden dagen van hiphop en R’n’B

2 augustus 2008 -
Terug naar de tijd dat alles nog puur was, toen de euro nog toekomstmuziek was en het rookverbod een illusie. Terug naar de tijd dat de dansvloer nog werd ge-ownd door de leukste mensen en dat zoete R’n’B, 2step en Uk-Garage de dienst uitmaakte.. BSX bewees afgelopen 2 augustus dat anno 2008 niets onmogelijk is. De organisatie achter onder andere F*CKERS! heeft samen met radiozender Juize FM de handen ineengeslagen voor een gloednieuw, simpel doch doeltreffend concept die voor even weer oude tijden doet herleven. Jawel, R’n’B en hiphop klassiekers van 1995 tot en met 2005: Five On It!


Armin van Buuren || A State of Trance Year Mix 2007

Armin van Buuren || A State of Trance Year Mix 2007

1 februari 2008 -
Wat een tijden beleeft Armin van Buuren. Onze trance-grootmeester uit Leiden bereikte vorig jaar voor het eerst de nummer 1-notering van de fameuze DJ Mag top 100, presenteerde vervolgens een ambitieuze Armin Only-wereldtour om afgelopen maand ook nog eens de Popprijs binnen te slepen. Dan kijk je ineens met heel andere ogen naar zijn A State of Trance Year Mix 2007, voor de dj toch een goudomrand jaar, waarin ook de gelijknamige radioshow zijn 300e uitzending beleefde. Van Buuren maakt op deze mix zijn reputatie als getalenteerde smaakmaker meer dan waar. In één lange set jaagt hij er, verspreid over twee cd’s, 85 tracks in razendsnel tempo doorheen. De brede blik van de meester voert ons langs uiteenlopende producers als Markus Schulz, Nic Chagall, Cosmic Gate, Dubfire, Above & Beyond, Way Out West, Tiësto, dj Shah en uiteraard Van Buuren zelf. Voor liefhebbers een absolute must have, voor critici een goede kennismaking met dit fenomeen, dat in 2008 hoogstwaarschijnlijk tot nog grotere hoogten zal stijgen.
txt Nico van der Plas


Voltt Paradiso 2010 één groot succes

Voltt Paradiso 2010 één groot succes

1 januari 1970 -
Zaterdag 10 april 2010 open de deuren van Paradiso zich voor Voltt. De lange rij met wachtende mensen zegt al meer dan genoeg, Voltt is terug! Samen met resident Bart Skils en gast dj’s Ilario Alicante en Barem gaat iedereen er flink tegenaan.


pagina [ 120 van 120 ]

Advertentie
Party Tips
 • vrijdag 21 april
  Roger Sanchez Presents Undr The Radr
  Elementenstraat, Amsterdam
 • zondag 20 augustus
  Sonus Festival
  Zrce Beach (Pag Island), Pag Island
 • vrijdag 9 juni
  Kraak & Smaak Live
  Duycker, Hoofddorp
 • zaterdag 22 juli
  Welcome to the Future Festival 2017
  't Twiske, Oostzaan
 • zaterdag 20 mei
  Toffler Festival 2017
  Toffler, Rotterdam