Reviews
Armin van Buuren || A State of Trance Year Mix 2007

Armin van Buuren || A State of Trance Year Mix 2007

1 februari 2008 -
Wat een tijden beleeft Armin van Buuren. Onze trance-grootmeester uit Leiden bereikte vorig jaar voor het eerst de nummer 1-notering van de fameuze DJ Mag top 100, presenteerde vervolgens een ambitieuze Armin Only-wereldtour om afgelopen maand ook nog eens de Popprijs binnen te slepen. Dan kijk je ineens met heel andere ogen naar zijn A State of Trance Year Mix 2007, voor de dj toch een goudomrand jaar, waarin ook de gelijknamige radioshow zijn 300e uitzending beleefde. Van Buuren maakt op deze mix zijn reputatie als getalenteerde smaakmaker meer dan waar. In één lange set jaagt hij er, verspreid over twee cd’s, 85 tracks in razendsnel tempo doorheen. De brede blik van de meester voert ons langs uiteenlopende producers als Markus Schulz, Nic Chagall, Cosmic Gate, Dubfire, Above & Beyond, Way Out West, Tiësto, dj Shah en uiteraard Van Buuren zelf. Voor liefhebbers een absolute must have, voor critici een goede kennismaking met dit fenomeen, dat in 2008 hoogstwaarschijnlijk tot nog grotere hoogten zal stijgen.
txt Nico van der Plas


Voltt Paradiso 2010 één groot succes

Voltt Paradiso 2010 één groot succes

1 januari 1970 -
Zaterdag 10 april 2010 open de deuren van Paradiso zich voor Voltt. De lange rij met wachtende mensen zegt al meer dan genoeg, Voltt is terug! Samen met resident Bart Skils en gast dj’s Ilario Alicante en Barem gaat iedereen er flink tegenaan.


pagina [ 122 van 122 ]

Advertentie
Party Tips
  • zondag 31 december
    HuisfeestXL//NYE
    Poema, Utrecht
  • zaterdag 2 december
    Age of Love XXL
    Kunstencentrum Vooruit, Gent