Reviews + Partyreports
Zonnige dagen, korte nachten op Sónar 2012

Zonnige dagen, korte nachten op Sónar 2012

20 juni 2012 -
Sonar is het alom bekende multimedia, kunst en muziekfestival dat elk jaar plaatsvindt in Barcelona. Er troepen midden juni honderden artiesten en duizenden fans (waaronder heel wat hipsters) samen om de stad onder te dompelen in een exotische festivalsfeer. Onze reporter was op vrijdag ter plaatse.


Festival Mundial; muziek uit alle continenten

Festival Mundial; muziek uit alle continenten

19 juni 2012 -
Op 16 en 17 juni was het in Tilburg alweer de hoogste tijd voor de 25ste editie van het inmiddels landelijk bekende Festival Mundial. Twee dagen lang kon werkelijk iedereen, van jong tot oud, van welke nationaliteit dan ook, zich hier prima vermaken in een groene, intieme oase vol wereldse muziek.


Nieuwe ontdekkingen op Amsterdam Open Air

Nieuwe ontdekkingen op Amsterdam Open Air

30 mei 2012 -
Waar het jarenlang traditiegetrouw de beurt was aan Free Your Mind om het dancefestivalseizoen te openen, is sinds vorige lente het stokje overgenomen door Amsterdam Open Air. Ook de zomer van 2012 werd enthousiast door de hoofdstedelingen geopend, een impressie.


Pacha breidt uit in Amsterdam

Pacha breidt uit in Amsterdam

22 mei 2012 -
De meest bekende discotheek van Ibiza met het minstens net zo in het oog springende logo, is al jaren niet meer weg te denken uit de internationale housescene. Vanuit dat oogpunt is het ook niet zo gek dat de merchandise al decennialang hoogtij voert. Maar toch is het in 2012 pas tijd voor een volgende stap en noteren we Amsterdam als locatie voor het eerste Pacha Festival ter wereld.


Pollerwiesen kan eindelijk het seizoen openen

Pollerwiesen kan eindelijk het seizoen openen

3 mei 2012 -
De opening van de populaire serie technofeesten Pollerwiesen wordt dit jaar georganiseerd in Mullheim an der Ruhr, net naast de Nederlandse grens in Duitsland. Na twee opeenvolgende annuleringen door het verschrikkelijk slechte weer, kon het minifestival eindelijk doorgaan op dinsdag 1 mei.


Cirque Excentrique overstijgt zichzelf

Cirque Excentrique overstijgt zichzelf

1 mei 2012 -
Ook dit jaar betrad Cirque Excentrique op Koninginnenacht de Stadsschouwburg van Amsterdam. Dance.nl nam een kijkje.


VRIJ! is er om te blijven

VRIJ! is er om te blijven

16 april 2012 -
Met onder meer Hed Kandi Nederland in da pocket, weet Nachtwerk Events wel hoe het moet. Meer en meer draait het anno 2012 om een unieke locatie in plaats van een vette line-up. Tel daar bovenop de behoefte van een hardwerkende massa die op vrijdag al het weekend rond de klok van vijf willen beginnen en voilà: Vrij! is geboren en hier om te blijven.


OWAP haalt door

OWAP haalt door

11 april 2012 -
Afgelopen vrijdag beleefde de Gashouder de nieuwste editie van het inmiddels beruchte OWAP (Original Warehouse Acid Party), wij waren erbij om de optredende dj's te analyseren.


Paaspop, grootse opening van festivalseizoen

Paaspop, grootse opening van festivalseizoen

10 april 2012 -
Het Nederlandse festivalseizoen is weer begonnen. Traditiegetrouw verrichtte Paaspop in Schijndel de aftrap. En deze aftrap was groter en grootser dan ooit.


Episch nachtje met ASOT550

Episch nachtje met ASOT550

3 april 2012 -
Zaterdag 31 maart 2012, Brabanthallen: De afsluiting van de 550e episode van A State of Trance. Na de aftrap op 1 maart in Londen, mochten wij Armin verwelkomen in zijn thuisland om ons de time of our lives te bezorgen. Of zoals de ondertitel van deze editie luidde, een ‘invasion’. En dat was het zeker!


pagina [ 2 van 35 ]

Advertentie
Party Tips
  • zondag 19 augustus
    Sonus Festival
    Zrce Beach (Pag Island), Pag Island